stedenbouwkundig ontwerp

stedenbouwkunde

 

Na het afronden van de studie Stedenbouwkunde aan de Academie van Bouwkunst in Tilburg in 2002, heeft Rachel van Esschoten als stedenbouwkundige (aangesloten bij de BNSP) gewerkt bij diverse gerenommeerde bureau’s voor stedenbouw, landschaparchitectuur en architectuur. Op dit moment werkt zij als zelfstandig stedenbouwkundige bij DivingDuck Design. Rachel is een creatieve en enthousiaste ontwerper. Haar ontwerpen kenmerken zich met name door heldere en krachtige vormen en zijn een samenspel van strakke lijnen en speelse accenten.

 

Rachels kwaliteiten komen het best tot hun recht in een creatieve, productieve en enthousiasmerende omgeving waarin ruimte is voor afwisselende werkzaamheden. Binnen deze werkzaamheden horen ook taken op het gebied van planning en organisatie. Zij is een betrouwbare, secure en gedisciplineerde werker, die projecten voortvarend en gestructureerd oppakt en die bovenal breed inzetbaar is voor uiteenlopende ontwerp-, vormgevings- en/of en organisatorische vraagstukken.

 

Heeft u een extra stedenbouwkundig medewerker nodig voor een bepaalde tijd of als ondersteuning bij een specifiek project? DivingDuck Design kan u daarbij helpen. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen.

 

 

KvK: 58982884 Bank: NL91 INGB 0006 1992 04

Copyright © 2013 - 2018 DivingDuck Design